Le Rouge Francais

Saavuta veatu Ilu ilma tervist kahjustamata!

Esmakordselt Eestis! Revolutsiooniline looduskosmeetika Le Rouge Prantsusmaalt! Vegan kosmeetika mis vastab tänapäeva ootustele, kus luksus muutub kauniks, elegantseks ja orgaaniliseks. Valikust leiad kirglikult kirkad huulepulgad, huulepalsamid ja huuleõli! Imekaunite pigmentidega kauapüsivad küünelakid ja kreemjad põsepunad lisaks laia valik silamameigitooteid.

            

Taimepõhised pigmendid- Tavapärased kaubamärgid kasutavad endiselt keemilisi ja mineraalseid pigmente, Le Rouge kasutab vaid taimse päritoluga pigmente, millel on ka erakordne bioloogiline jõud. Pärast kolme aastat kestnud uurimistööd, lõi Le Rouge ainulaadse patenteeritud meetodi taimede värvainete ja bioloogiliste omaduste ekstraheerimiseks.
Kõik tootmiseks kasutatavad taimed on pärit nende kodumaalt, et säilitada nende loomulikud kasvutingimused ja hoida elus esivanemate traditsioone ja saladusi.

Ei sisalda keemilisi pigmente95% tavameigis kasutatavatest värvainetest saadakse naftast saadud sünteetiliste pigmentide – CI – abil. Eetiline lähenemine viis Le Rouge loojat uute orgaaniliste allikate poole. Le Rouge Francais meigi omadused ei piirdu vaid värviga. Protsessi arendades kasutatakse taimest maksimaalset looduslikku pigmenti. Kombineerituna teised koostisosad taimsete toimeainetega, pakuvad meigi koostised mitmeid eeliseid, mis parandavad, niisutavad ja rahustavad nahka – kõik tooted on 100 % VEGAN.

Le Rouge on rahvusvahelise organisatsiooni PETA (vegan) poolt saanud tunnustatud sertifikaadi ja garanteerib, et kõik Le Rouge Francais tooted on vabad loomsetest saadustest ja katsetest.
See tähendab, et ükski alternatiivsetest pigmentidest ei sisalda loomse päritoluga värvaineid. Le Rouge kasutab uudseid alternatiive nagu mesilasvaha asendamiseks riisikliivaha või loomanaha (mis on enim kasutatud tooraine kosmeetikatööstuses) asemel õunakoort.

Le Rouge küünelakkide koostis on üks puhtaimaid maailmas. Peaaegu 81% looduslike taimsete koostisosadega, mille omadused  kaitsevad ja tugevdavad Sinu küüsi igapäevaselt. Sisaldavad punavetikatest pärit antotsüaniine, mis loovad eriti võimsa tooniva pigmendi.

Kogu Le Rouge Francais sarja pakendid on 100% taaskasutatavad ja vastavalt ECOCERT tagavab, et meie väärtused ühtivad kõige rangemate rahvusvaheliste eeskirjadega.

Lõptmatult taaskasutuslik- Ainulaadselt valmistatud pakendite esimene eesmärk on muuta need kauakestvaks ilma järeleandmisi tegemata. Iga komponent on rangelt 100% taaskasutatav. Seetõttu kasutame ainult kvaliteetseid materjale nagu klaasi ja biopõhiseid materjale nagu kastoorõli. Esimene biopõhine huulepulgaümbris- esitleme esimest huulepulgaümbrist, mis on valmistatud taimeõlist ja on korduvtäidetav, mis tähendab, et see kestab kogu elu. 
Teadlik jätkusuutlik majandus-  ECOCERT ORGANIC sertifikaadi saamiseks kvalifitseerumine tähendab ainult taaskasutatavate materjalide kasutamist ja vähemalt 95% looduslikke koostisosi sisaldavate koostiste väljatöötamist.

Kõik meie tooteliini tehased peavad järgima rangeid spetsifikatsioone, mis seavad esikohale head keskkonna- ja ühiskonnatavad kogu tarneahelas üle maailma.

FSC MÄRGIS- Meie papist toodetud ümbrised ja ka meigipliiatsid on valmistatud säästvalt majandatud metsadest hangitud puitkiududest.
Nii säilib ressursse andvate metsade ja nende bioloogiline mitmekesisus ja tootlikkus, mis omakorda aitab neil säilitada taastumisvõimet ja säilitada looduslikku ökosüsteemi.