Kuidas saavutada terve nahk millest saabki sinu ilu alguse? Dermalogica aitab!

Kas sina tead kuidas järjestada enda nahahooldustooteid, et sa ei peaks kulutama tervet varandust välisele ilule, vaid saaksid anda enda nahale sisemise tervise, mis on sinu ilu alus? Dermalogica on unikaalne just selle poolest, et fookuses on naha tervis, et ilu tähendus oleks enda naha eest hoolt kandmine mitte naha katmine erinevate toodetega päeva alguses.

ALUSTA EELPUHASTUSEGA

Eelpuhastuse etapis lahustad näolt lahti meigi ja kõik naha pinnale päeva jooksul koguneva rasu, keskkonna saaste, tolmu jne. Kõige paremini lahustavad mustuse lahti õlibaasil puhastustooted. Meie nahk toodab rasu suuremal või vähemal määral ja isegi kui sulle tundub, et meik on maas ja vatitups jääb puhas, siis rasu sa siiski pooridest ja nahalt täielikult maha ei saa. See on juba esimene eeldus vistrike tekkeks mida keegi meist ei salli.

Vali endale sobiv: Precleans eelpuhastusõli (kõikidele nahatüüpidele) või puhastuspalsam (kuivale nahale)

SÜGAVPUHASTA SINULE NAHALE SOBIVA PUHASTUSTOOTEGA

Teiseks kasuta puhastustoodet, mis on spetsiaalselt Sinu naha seisundile sobiv. Selle tootega eemaldad nahalt veel sinna jäänud mustuse jäägid ning tegeled otse oma naha seisundi parendamisega.

Kasuta: Special Cleansing Gel - puhastusgeel (kõikidele nahatüüpidele) või Clear Start Foaming Wash puhastusvaht (põletikulisele nahale)

KOORI

Koorimine aitab puhastada naha sügavamad kihid ja poorid. Igapäevane õrn koorimine eemaldab surnud naharakud, ühtlustab nahatooni ja valmistab naha ette järgnevate toodete paremaks imendumiseks. Oluline on valida selline leebe koorija, mis sinu naha pinda nii-öelda ei kraabi ja ei ärrita.

Meie soovitame: Daily Microfoliant (piisavalt õrna riisikoorijat igapäevaseks koorimiseks, sobib igale nahatüübile) Maailmakuulus Oprah nimetab Dermalogica riisikoorijaid lausa superstaarideks.

Pro tip: et teha oma nahale üks korralik #POWERCLEANSE, sega kokku pool teelusikatäit Daily Microfoliant’i (sobib kõikidele nahatüüpidele) ja pool teelusikat Special Cleansing Gel’i.

TONISEERI

Sobiv toonik aitab tasakaalustada nahapinna PH, lukustab nahal niiskuse ja silub nahapinna. Lisab nahale sära ja soodustab järgnevate toodete imendumist. Meie vesi ei ole mikroobidest puhas ja kipub olema pigem kare, seega on tooniku kasutamine tunduvalt olulisem kui me seda endale tahame tunnistada.

Vali sobiv: Multi- Active Toner (niisutab,sobib igale nahatüübile) või Antioxidant Hydramist (kirgastab väsinud nahka ja sobib vanusemärke näitavale nahale).

SÜVAHOOLDA PROBLEEMSEID PIIRKONDI

Sinu nahal võib olla erinevaid seisundeid ja probleeme: kuivus, põletikud, kortsud, pigment, liigne rasu jne. Naha spetsiifilistele probleemidele annavad lahenduse suunatud tulemusega seerumid ja boosterid. Seega ei pea koguma koju igaks probleemiks eraldi sarju ja tooteliine – kui sa seda just ei soovi.

Need tooted kanna probleemsele piirkonnale, kui kõik eelnevad 4 sammu on läbitud.

Näide 1. Kui soovid silmadele lisatähelepanu jagada siis Total Eye Care SPF 15 silmakreem aitab.

Näide 2. Kui Sul esineb põletikke ja vistrikke, siis kasuta murekohtades põletikuvastast seerumit Breakout Clearing Booster.

NIISUTA JA KAITSE

Oma nahahoolduse ilurutiini lõpetuseks kanna näole sobivat hooldavat kreemi ning hommikul ära unusta lisamast SPF kaitset.

Meie soovitame: Skin Smoothing Cream (niisutav kreem kõikidele nahatüüpidele) või Dynamic Skin Recovery (SPF50 ja vananemisvastane laia spektriga näokreem)