Gucci Guilty #foreverguilty

Gucci Guilty Pour HommeGucci Guilty PH ja PF  Gucci Guilty Pour Femme


Gucci Guilty signatuurparfüümide uus peatükk ülistab tõeliselt vabanenud meeste ja naiste kuvandit. 

#ForeverGuilty uues ja jõulises avalduses hõõgub eredalt eneseväljenduse ja julguse modernne ja kaasaegne deklaratsioon. 

#ForeverGuilty loo keskmes on kaks inimest, keda ei kammitse tulevikuga seonduvate ootuste ahelad ning kelle vahel valitsev ülimalt loomulik side on ühtaegu pöörane ja ekstsentriline.

Tegevuspaigaks on Los Angeles kogu oma värvidekülluse, ebakonventsionaalsuse ja hoiakutega. Filmitähtede kasvulava ja kultuuride sulatusahjuna on Los Angeles linn, kus eklektilisi inimesi aktsepteeritakse just sellistena, nagu nad on.

Uue Gucci Guilty kampaania peategelasteks on kaks tüüpilist Los Angelese elanikku. Oscari-võitjast näitleja ja muusik Jared Leto pöördub tagasi Gucci Guilty loo juurde ning seekord on tema kaaslaseks paljude plaatinaplaatide autor, laulja ja laulukirjutaja Lana Del Rey. Glamuurne ja taevalik lauljatar on täiuslikuks kaaslaseks Jared Leto piirangutevabale karakterile. Nad mängivad kahte inimest, kes elavad ja armastavad väljaspool sotsiaalse konformismi piire ning keda kontrastselt tuttavad ameerikapärased stsenaariumid endasse haaravad.