5 Secrets Night Cream – ilusa naha saladus kui Sa magad!

DECLARÈ 5 Secrets Night Cream öökreem annab nahale selle, mida see vajab magades. 

Pidev stress? Seesmine rahutus? Vilets uni? Nahk peegeldab taastumise ja tasakaalu puudumist. Tagajärjed: peened jooned ja kortsud, stressis nahk ning kahvatu jume. 

Nagu ka ülejäänud keha, järgib nahk 24 tunnist ööpäevast biorütmi. Päeval seisab see silmitsi kõige negatiivsemate mõjutajatega ja peab kaitsma ennast negatiivsete välismõjude eest. Sügav uni ja öine puhkus on üliolulised selliste päevaste koormuste kompenseerimiseks ja vundamendiks hästi toimivale immuunsüsteemile ning ühtlasena paistvale nahale. Optimaalse kosumise, taastumise ning järgmise päeva väljakutseteks ettevalmistumise jaoks. 

Declaré arvestab naha ilu ammendumisega ja avab uuendusliku 5 Secrets Night Cream öökreemi abil ilusa naha saladuse tervisliku une kaudu. Öökreem sisaldab looduslikku võimsat segu sidrunpalsamist, lavendlist, kummelist, salveist ja naistepunast, mis on kombineeritud lavendli ja apelsiniõie õli lummava aroomiga, mis aitavad jätta seljataha päevased pinged ning nautida öisest puhkusest saadavat maksimaalset kasu. Rahuliku une ja säravalt värske hommikuse jume heaks.  

Declare öökreem

KUIDAS ÖÖKREEMI KASUTADA? 

See on lihtne! Pärast puhastamist, võtke hetk aega ja laske 5 Secrets Night Cream öökreemil peopesadel kergelt sulada. Pange käed näole ja hingake sügavalt sisse. Nautige lõhna ja lõõgastuge. Seejärel masseerige kreem õrnalt sisse ja nautige iluund, kuniks teie nahk taastub.