Swissdent - tervete ja valgete hammaste heaks!

Swissdent - Efektiivselt valgendavad emailisõbralikud hambapastad!

Swissdent Ltd on Šveitsis Zürichis asuv rahvusvaheline ettevõte, mis on asutatud 2006. aastal stomatoloogiadoktor dr. Vaclav Velkoborsky poolt. Dr. Velkoborsky on nii praktikas kui oma teadustöös eelkõige spetsialiseerunud kosmeetilisele hambaravile – eelkõige hammaste valgendamisele.   ILU_SMILE

Swissdent hambapastade retseptid on välja töötatud kasutades ära uusimaid tänapäevaseid teadmisi hammastest ja tehnoloogiast ning sisaldavad vaid parimaid koostisosi. Tänu teadustööle ja uuringutele on Swissdent hambapasta õrnatoimeline, hambavaapa taastav ja sealjuures efektiivselt valgendav. Tulemuseks on luksuslik kvaliteettoode, mille innovatiivne koostis omab arvukalt patente üle maailma.

Milline hambapasta valida?

Swissdent Extreme – Valgendav hambapasta võitlemaks tugevate värvimuutuste vastu, mis on põhjustatud näiteks kohvis, tees või punases veinis sisalduvate parkainete poolt. Efektiivne valgendav toime saavutatakse koostises oleva kaltsiumperoksiidi, söögisooda ning puuviljaensüümide koosmõjul. Sisaldab fluoriidi, mis aitab kaitsta hambaid kaariese eest.

ILU_SWISSDENT_EXTREME

Swissdent Gentle – valgendav hambapasta eriti tundlikele hammastele. Erinevalt enamikest turulolevatest valgendavatest pastadest, mis oma koostises sisaldavad valgendamiseks suurel hulgal abrasiivseid räniosakesi, toimub Swissdent Gentle hambapastaga pestes valgendamine looduslike ensüümide ja kaltsiumperoksiidi abil. Kaltsiumperoksiid on tõhus, kuid leebe valgendav agent ja ei põhjusta hammaste liigtundlikkust. Fluoriid aitab kaitsta hambaaukude eest.

ILU_SWISSDENT_GENTLE

Swissdent Biocare –  aitab taimsete ekstraktide abil pidurdada hambakatu moodustumist ja looduslike ensüümide abil võidelda värvimuutuste vastu. Koostises sisalduvad AH-happed, hüaluroonhape ning Gotu Kola ekstrakt toetavad igemete verevarustuse tööd ning rakkude uuenemist. Sisalduv ksülitool koos eukalüptiekstraktiga annab hambapastale meeldiva maitse ning antibakteriaalse kaitse. Swissdent Biocare pasta on sobiv veganitele, sh gluteeni- ja laktoositalumatutele. Sobib ka väikestele lastele. Fluoriidivaba.

ILU_SWISSDENT_BIOCARE

Swissdent Crystal – eriti innovatiivne toode, mis tänu oma efektiivsetele hambaemaili kristallstruktuuri tugevdavatele koostisainetele annab parima tulemuse kasutades õhtuti enne magamaminekut – nii saavad toimeained avaldada hambapinnale mõju kogu öö vältel. Pastas sisaldub lisaks biomineraalidele veel puuviljaensüüm papaiin, mis aitab naturaalsel teel lõhustada hambakatu koostises olevaid valke ning ksülitool, mis annab antibakteriaalse kaitse. Ei sisalda fluoriidi ja sobib seega kasutamiseks ka väikestele lastele.

ILU_SWISSDENT_CRYSTAL