STAY Well - Vegan ja julmusevaba ilu.

STAY Well nahahooldustooted lubavad igal inimesel nautida kvaliteetset heaoluhetke.Tooted pakuvad tõhusat nahahooldust taskukohase hinnaga. Kõik tooted on EVE Vegan sertifitseeritud ja dermatoloogiliselt testitud.

    

 STAY Well kosmeetika on vegan ja julmusevaba. Nad püüavad pidevalt oma tooteid arendada ja täiustada.
Näiteks 2020. aastal tõid nad turule biolagunevad kangasmaskid, mis oli tol ajal uudne. Aastal 2022 muutsid nad oma vegan näomaskid ka kliimaneutraalseks, et vähendada oma süsiniku jalajälge.
Stay Well teeb koostööd valitud Korea tootearendajatega, et töötada välja kosmeetikatooted, mis on nahasõbralikud, äärmiselt niisutavad ja tõhusad. Nad hindavad iga koostisosa hoolikalt, enne kui nad selle oma koostisse lisavad.
Lisaks kirele Korea kosmeetika vastu, soovivad nad luua paremat ja lahkemat maailma. Nad usuvad, et sa oled hea just sellisena, nagu sa oled. Sa ei pea muutma seda, kes sa oled, ega ostma uut toodet, et saada väärtuslikuks. Sa oled ilus.
Kõigi eelnimetatud eesmärkide saavutamisega ei pea kaasnema kõrge tootehind. STAY Well tahab, et nende tooted oleksid kõigile taskukohased. Igal inimesel on õigus nautida heaoluhetki ja enesehooldust.

   Mullimaskid said populaarseks 2017. aastal ja on muutunud paljude inimeste lemmikuks.
Enamik mullimaskidest sisaldab aga mullide loomiseks kahjulikku mikroplasti. STAY Well leidis viisi, kuidas vältida mikroplasti ja saada ikkagi võrratu mullielamus ja sügavpuhastav efekt.

     

 27.09- 31.10 Kõik STAY Well tooted -20%. Leia need SIIT.