PAYOT tähistab 100.juubelit!

PAYOT bränd tähistab sellel aastal oma sajandat juubeliaastat. See tähendab sada aastat teadust ja kogemusi ilutoodete loomisel, mitmeid unikaalseid iluprotseduure ja rituaale, milles ühenduvad spetsiaalsed tõhusad taimsed toimeained ja erilised tehnikad ning pealekandmismeetodid. 

Payot

Brändi looja Dr.Nadia Payot muusaks oli priimabaleriin Anna Pavlova, kellest tulenevalt on Payot kreemipurgid naisesiluetti kujutavad.
Dr. Payot elufiosoofia oli joie de vivre (elurõõm) ning keha ja hinge tasakaal. 1925. aastal tutvustati esmaskordselt esimest Payot Pate Gris toodet, mis on siiani väga populaarne. Sellel suvel lisandub samasse sarja veel neli uut toodet- Pate Gris päevakreem, öökreem, CC kreem ning rasuimavad paberid.

„Hoolitse oma väärtusliku naha eest – see peab kestma terve elu.“ Dr. Nadia Payot

 

Payot suvetoodete soovitus

Hydra 24+on niisutav, niiskustasakaalu säilitav ja vananemisega võitlev sari, mille koostises on veest küllastunud puuviljad nagu melon ja viigimari ning punane merevetikas. Toodetel on värskendav ja "jahutav efekt", mistõttu on asendamatud eriti suvisel perioodil, kus kerged tekstuurid ja värkse tunne nahal tekitavad meeilülendavat rahulolu.

My Payot on superpuuviljadega sära ja energiat andev sari, mille eesmärk on taastada naha täielik heaolu, peletada väsimusilminguid ja ennetada naha vananemist. Tooted kaitsevad nahka väliste agressorite eest ja on sõltuvust tekitavad.

Les Demaquillantes puhastussari on niisutava vaarika ekstraktiga ja pakub tooteid igale nahatüübile ja seisundile. Nahahoolduste alustalaks on korralikult puhasatud näonahk.

Payot           Payot Payot