MAVALA käte- ja küünehooldus

MAVALA- pühendunud hoolitsusele ja ilule, enam kui 60 aastat kogemust.

Mavala käte- ja küünehoolduse kontseptsioon on probleemi põhjuse tuvastamine ja sellele vastava lahenduse pakkumine.

Mavala ikooniline toode aastast 1959, Scientifique K+ on küüne pinda imenduv tugevdaja, mis aitab pehmetel ja murduma kippuvatel küüntel kasvada.
Kui Su küüned on aga kõvad ja kuivad ning murduvad just sel põhjusel, siis küünetugevdaja ei oleks õige otsus. Kuivad ja rabedad küüned vajavad hoopis küüsi toitvat ja niisutavat hooldust. Nailactan küünekreem on tulvil asendamatuid aminohappeid, lipiide, mineraale ja keratiini tugevdavaid vitamiine ning sobib nii puhastele küüntele masserimiseks kui lakitud küünte korral küünejuure massaažiks. Massaaž Nailactan`ga ergutab tervete küünte kasvu ning muudab need loomulikult läikivaks.
Mida teha siis, kui küüned on ebaühtlase pinnaga ja haprakesed? Tulemust vajad kohe, mitte kuude pärast? Sel juhul aitab Sind Nail Shield 2-faasiline hooldus, mis silub koheselt küüne pinda, muudab selle vastupidavamaks ning aitab küüntel välja kasvada. See on tõhus ja kiire abi ka geelküünte eemaldamise järgselt.

 Sage probleem on kuivad, kõvad ja/või narmendavad küünenahad, mis ulatuvad küüntele. Kasuta kord nädalas küünenaha eemaldajat Cuticle Remover ning igapäevaselt küünenaha õli pudelis
või uut mugavushooldus Mavapen õlipliiatsit. Küünevalli nahk pehmeneb ja terveneb ning seda on kerge maniküüripulgaga tagasi lükata. 

Küüned püsivad tervetena, kui kasutad oma küünetüübile vastavat aluslakki. Tervete ja probleemideta küünte puhul kaitseb küüsi värvipigmentide eest ja kinnitab värvilaki küüntele Mavala 002 aluslakk.
Kui aga küüned on kõvad ja kuivad, siis kasuta niisutavat aluslakki Barrier Base Coat. Pehmed ja nõrgad küüned on tänulikud, kui aitad neil tugevneda kasutades aluslakiks küünetugevdajat Mava-Strong.
Maniküürile kestvalt kauni sära annad pealislakiga. Colorfix pealislakk sobib hästi ka maniküüri värskendamiseks.Gel Finish Top Coat pealislakk annab kauakestva geellaki tulemuse kodustes tingimustes ilma UV-lambita ning eemaldub tavalise lakieemaldiga.

Maniküüri kiirkuivatajad on tublid ajasäästjad. Oil Seal Dryer, õlipõhine kiirkuivataja pehmendab ühtlasti ka küünenahkasid. Mavadry kiirkuivatajat on saadaval 2 versioonis: 10ml kiirkuivav lakk ja 150ml pihustatav kiirkuivataja.
Mavala kätekreemid hoolitsevad käte nooruse eest. Prebiootiline kätekreem hoiab Su nahka kaitsva mikrobioota tervena ja Mava+ rikkalik, kuid kiirelt imendub kätekreem muudab ka väga kuiva naha kiiresti pehmeks ja elastaseks.