Looduse maitsed on I.L.U.'s!

Eesti parim pagar ja iluduskuninganna Sandra Daškova armastab loodust ja vitamiinidest pakatavaid vilju! 

Jagame Sinuga maitsvaid ja eriti hästi lõhnavaid hõrgutisi, mis on saanud inspiratsiooni MILLER HARRIS Forage sarja looduse nootidega nišiparfüümidest.

Sandra

Naudi imelisi maitse- ja lõhnaelamusi, mis toidavad Sinu keha ja vaimu! Augustikuu lõpuni on paljud loodusbrändid -25%!

sidrunikook

Imemaitsva naudingu saad Sandra valmistatud sidrunikoogist, mis on inspireerinud värskete tsitrusenootidega varasügisene parfüüm Dance Amongst The Lace.

Valmistamisõpetus: Sega omavahel kokku jahu, tuhksuhkur, vaniljesuhkur ja sool. Lisa külm või. Näpi segu purutaoliseks massiks. Lisa massile omavahel eelnevalt kokku segatud muna ja vahukoor. Vajuta kiiresti kokku ühtseks palliks, vajuta lapikuks, kata kilega ning pane tunniks ajaks külmkappi. Tõsta välja ning lase 10 minutit seista. Rulli lahti ning laota küpsetuspaberiga vooderdatud koogivormi põhja. Kata kilega ning pane 30 minutiks sügavkülma. Vooderda vorm fooliumisse nii, et kuskilt ei paista tainast. Vooderda fooliumiga teist korda veel. Pane vormi põhja peale raskus. Küpseta eelsoojendatud ahjus 190 kraadi juures 30-40 minutit, kuniks ääred muutuvad kuldseks. Eemalda foolium ning küpseta veel 5-10 minutit. Vajadusel kata ääred fooliumiga. Lase täielikult jahtuda. Täidise jaoks sega korralikult omavahel sidrunimahl, suhkur, munad, munakollased ja sool. Lisa või ning tõsta segu tulele. Kuumuta keskmisel kuumusel, kuskil 6-10 minutit kuniks segu pakseneb. Lisa vahukoor. Kalla soe segu vormi ning pane eelkuumutatud ahju 190 kraadi juurde 10-15 minutiks. Lase täielikult jahtuda. Kaunista ning naudi!

smuutikook

Sandra meisterdatud hõrk ja marjane smuutikook viib su meeled tagasi palavasse suvepäeva, milles tunned ära mustsõstra ja rabarberi mahlaka lõhnakoosluse. Rända sinna koos rohelust täis parfüümiga Lost in The City.

Valmistamisõpetus:  Sulata või ning sega selle hulka purustatud küpsised. Suru saadud segu küpsetuspaberiga vooderdatud 26 cm koogivormi põhja. Vahusta vahukoor suhkruga tugevaks vahuks. Puhasta ja haki mango või apelsin väikesteks tükkideks. Pane želatiinilehed külma vette 5-7 minutiks likku. Pane lehed väiksesse potti ja lisa 1 spl vett, kuumuta seni kuni želatiin sulab. Ära keema lase! Lisa kuum želatiin smuutisse ja sega korralikult läbi. Nüüd sega omavahel smuuti, vahukoor ning mango/apelsini tükid. Kalla segu koogivormi põhja, pane külmikusse ja lase paar tundi seista. Teise kihi jaoks vahusta vahukoor suhkruga tugevaks vahuks. Pane želatiinilehed külma vette 5-7 minutiks likku. Pane lehed väiksesse potti ja lisa 1 spl vett, kuumuta seni kuni želatiin sulab. Ära keema lase! Lisa kuum želatiin mustsõstranektarisse ja sega korralikult läbi. Nüüd sega omavahel mustasõstranektar, vahukoor ning külmutatud mustsõstrad. Kalla esimese kihi peale, pane külmikussse ja lase 4-6 tundi seista. Kasuta kaunistamisel loomingut ja naudi!