LALIQUE- Parfüümipudel kui lõputu keeristorm

 LALIQUE´i KUUENDA MEELE JÕUD

L’INSOUMIS MA FORCE Eau de Toilette esitleb meie kuuenda meele jõudu. See on elufilosoofia, kunst järgida intuitsiooni nagu eksimatu kompass, et muuta oma soovid reaalsuseks.

LALIQUE

Uus, värske, tärkav sõnajalg

L’INSOUMIS MA FORCE tualettveest õhkub värsket ja ergutavat aromaatse sõnajala aroomi. See on looduse eliksiir, mis äratab ellu ürgsed instinktid. Sidruni värskusest pakatavad tipunoodid segunevad vürtsika ja eksootilise kardemoniga, muutes parfüümi aromaatseks, ent kargeks. Südamenoodid on põimitud ümber kõige olulisema komponendi – lavendli – mis muudab parfüümi elegantseks ja maitsekaks. Kannikese leht ja rosmariin moodustavad õrna ning meeldiva tasakaalu kampriga. Baasnoodis peituv puidu ja merevaigu lummav kombinatsioon muudab parfüümi sensuaalseks ja vastupandamatuks.

ILU_Lalique

Parfüümipudeli külgedel on kujutatud Rene Lalique´i 1926. a valminud Turbillions vaasi motiivi, mis  viitab tormilisele temperamendile. Sellele vastukaaluks on pudeli esi- ja tagakülg sametiselt matt ning illustreerib parfüümist õhkuvat värskust. Parfüümi hallikas-rohekas värvus sillerdab läbi mati klaaspudeli ning illustreerib linnakeskkonna ja looduse kaasaegset segunemist. Kroomitud hõbedane kork, millele on graveeritud LALIQUE´i pääsukeste motiiv, lisab pudelile peene ja viimistletud lõpptulemuse.