L'OCCITANE X CASTELBAJAC Paris - kingi pühadeks aegumatuid väärtusi.

L'OCCITANE X CASTELBAJAC Paris - TEA, MIDA KINGID

 

UUS limiteeritud jõulukollektsioon on valminud koostöös CASTELBAJAC Paris moemajaga, mille disainid on täis krutskeid ja fantaasiat ja sel aastal ühilduvad need L’OCCITANE’i imeliselt lõhnavate ja kõiki meeli puudutavate ilutoodetega. Disainis võib eristada nelja olulisemat sümbolit, millest igaüks tähistab üht peamist L’Occitane’i väärtust.

Me usume, et meie kingitused on rohkem, kui lihtsalt asjad, sest iga toote taga on selle tekkelugu..

ILU_LOC_LOODUSL’Occitane armastab ja hoiab loodust!

L’Occitane’i üks peamisi eesmärke on looduse säilitamine tulevastele põlvedele ning mõtteviis, et kui looduselt midagi võtta, tuleb ka tagasi anda. Alates 2008. aastast on L’occitane seotud 150 erineva taime, sealhulgas käokulla, mandlipuude ja lavendli kaitsmise ja aretamisega. Ning järjest enam muutuvad ka tootepakendid loodust säästvamaks ning mitmed tooted on pakendatud taaskasutatud materjalidest valmistatud pakenditesse. 

               ILU_LOC_PIMEL’Occitane võitleb pimedaks jäämise vastu!

L’Occitane’i südameasjaks on aidata silmaravi vajavaid inimesi arengumaades - aastaks 2020 on eesmärgiks jõuda 10 miljoni abivajajani. Et suurendada teadlikkust nägemisprobleemide ulatusest, hakkas L’Occitane juba 1997. aastal lisama toodetele nimetusi ka punktkirjas (braille).

ILU_LOC_NAISEDL’Occitane toetab ettevõtlikke naisi!

L’Occitane on veendunud, et kvaliteetsete toodete valmistamisel on oluline tooraine päritolu ja kasvamistingimused ning selleks tuleb tagada õiglased töötingimused ja -tasu kõikidele kasvatajatele ja tootjatele. Aafrikas Burkina Fasos toodab täna üle 10 000 naise L’Occitane’ile sheavõid ja L’Occitane omakorda kohtleb neid nagu ettevõtjaid, kellele makstakse õiglast tasu.

                       ILU_LOC_SYDAL’Occitane on uhke oma Provence’i juurte üle

Provence’ist pärit ja kontrollitud päritoluga tooraine ja selle säilimine, otsesuhted kasvatajatega ning teadmiste ja know-how vahetamine ja jagamine – see kõik on L’Occitane’ile oluline ning suhete ja kontaktide hoidmise nimel tehakse tööd igapäevaselt.

ILU_LOC_BLOGI

Väärtusta samuti suuri tegusid nii teiste inimeste kui ka ümbritseva keskkonna heaks.

Hellita end ja oma lähedasi loodusest inspireeritud eksklusiivsete kingitustega!