L´OCCITANE MEESTELE!

Iga mees väärib oma igapäevaellu väikest turgutust. Oled sa seiklushimuline, kiire elutempoga või vanemas eas mees - L’OCCITANE on loonud tooted, mis sobivad igale mehele. L'Occitane'i tooted meestele on inspireeritud loodusest ja selle ürgsest väest. L´Occitane'i toodetes kasutatavate tsitruliste ja eeterlike õlide päritolu on puhtalt looduslik. Meeste valikus leidub nii  tõhusaid näo-, keha- ja juuksehooldustooteid kui ka luksuslikke ja erilisi parfüüme. 


L´Occitane hooldus- ja nahahooldustoodete kollektsioon Cade on mõeldud igale mehele. Alates Cade näopuhastusvahendist kuni Cade Beard Oilni on täiuslikud tooted loodud selleks, et luua täiuslik rituaal iga mehe konkreetsetele vajadustele. Meeste CADE kollektsioon on rikastatud kadaka eeterliku õliga, millel on lisaks meeldivale lõhnale ka tugev puhastav toime. Greibiseemne ekstrakt ja kadakamarja eeterlik õli niisutavad ja kaitsevad ka kõige karmimat nahka.

Cedrat kollektsioon on värske, tsitruselise aroomiga, mis on kerge, kuid viimistletud meheliku tasakaalu säilitamiseks. Kõik nahahooldustooted on spetsiaalselt loodud igapäevaste hooldusvajaduste rahuldamiseks. Sellel on värskusest pakatav mehelik lõhn, mis sobib ideaalselt aktiivsele seiklushimulisele mehele. Lõhnas ühildub Kosrika sidruniõite värskus ja tummine puiduaroom.


Provence'is valisid "Les Baux" küla rüütlid küpressipuu oma jõu ja julguse sümboliks. Avastage Baux'i tooted, mis on lõhnavad puidu ja viiruki seguga, et saavutada sensuaalne ja salapärane efekt. Baux tooted on kergelt vürtsikad, salapärased ja sensuaalsed.


L’Occitan tootevalik tähistab klassikalist Provence'i ja selle mehi. Lavendli põldude intensiivne sinine, Roussilloni punane muld, päike, oliivipuude varjus siesta. Täiuslik parfüüm klassikalisele mehele on aromaatne, mehelik ja ergutav. Aroom on segatuna lavendlist, piprast, muskaatpähklist ja põlenud puidust.

Tule tutvuma L`OCCITANE toodetega ja leia endale sobiv!