Ikooniline meigibränd Revlon sai alguse kolmest mehest ja küünelakist..

Revloni kaubamärk sai alguse, kui 25-aastane entusiastist visionäär Charles Revson koos oma venna Josephi ning tuttava keemiku Charles Lachmaniga otsustasid luua oma väikese äri. Lachmani nimest on ka Revlonis „L“ täht.

Alustasid nad ühe ainsa tootesarjaga – küünelakkidega, kus värvainete asemel kasutati selles hoopis pigmente, mille abil sai luua erinevaid toone ja põhimõtteliselt loetaksegi seda saavutust esimese moodsa küünelaki sünniks. Esimene tulipunane lakk kandis nime Cherries in the Snow ja vennad müüsid seda ukselt uksele käies nii edukalt, et 1. märtsil 1932 aastal 300-dollarise algkapitaliga asutatud Revlonist sai juba seitse aastat hiljem multimiljonilise käibega õitsev kaubamärk. Üleöö sai punastest küüntest täielik hitt, mis jõudis modellide kaudu ka Vogue’i kaanele.

ILU_REVLON

1939 aastal tuli Charles Revsonil uus innovatiivne mõte - arendada uus kollektsioon, milles harmoneeruvad huulepulga ja küünelaki toonid - Matching Lip & Nails. Sellest sai täielik sensatsioon! Revsoni poolt loodud moesuund, kus küünte ja huulte toonid omavahel sünergia moodustasid, kestis pea 60 aastat.

Täna on Revlon esindatud 175 riigis – müües iga minut ühe huulepulga maailmas.

Olles üks 20. sajandi ilutööstuse juhtfiguure, toob Revlon turule rekordilise arvu Ilu „esimesi“ tooteid:

1.            1932 aastal hakkas kosmaatikatööstuses läbipaistmatut küünelakki tootma. Kusjuutes küünelaki ühte olulist koostisainet nitrotselluloosi kasutati esimese maailmasõja ajal lõhkeainena ja hiljem autokerede värvi koostises.

2.            1939 aastal uus innovatiivne mõte - arendada uus kollektsioon, milles harmoneeruvad   huulepulga ja küünelaki toonid - Matching Lip ja Nails.

3.            1945 Hooajalisest moest inspireeritud värvitoonid

4.            1947 Veekindel ripsmetušš

5.            1993 Lipsexxxy – esimene huulevärv, mis sisaldas hästi katvaid koostisosi, hoidmaks ära maha   kulumist.

6.            2001 Skinlights Brighteners & Bronzers - sära- ja päikesepuudrid

Läbi aegade on REVLON olnud esindatud tõeliselt kuulsate naiste poolt nagu Audrey Hepburn, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Jessica Alba, Emma Stone, Olivia Wilde, Halle Berry, Gwen Stefani ja Ciara. Täna on REVLON’i peamisteks eeskõnelejateks ja reklaamnägudeks maailmakuulus näitleja Gal Gadot ning VOGUE’i esikaantel säravad tippmodellid Ashley Graham, Adwoa Aboah, Imaan Hammam ja Raquel Zimmermann, kelle eestvedamisel viiakse ühtlasi ellu  #LiveBoldly kampaaniat.

ILU_REVLON

#LiveBoldly sümboliseerib julgust olla Sina ise, aktsepteerida ennast täpselt sellisena nagu sa oled! Revloni ilusaadikud julgustavad kõiki naisi unistama suurelt ja alati uskuda iseendasse ning ületada kõiki takistusi julgusega. Ainult julgusega saadab Sind edu!