Dear Beard

 

 

Kingi mehele Dear Beardi eksklusiivsust- Isadepäev ja meestepäev annavad meile ideaalse võimaluse välja tuua isade ja meeste tähtsa rolli meie eludes.
 Üllata meestekuul endale kalleid mehi ja kingi neile võimalus kanda enda eest hoolt eksklusiivselt. Itaaliast pärit bränd Dear Beard annab selleks ideaalse võimaluse!

Dear Beardi tootevalikust leiad talviseks sündmusterohkeks perioodiks sobilikud tooted, mis niisutavad ja hooldavad mehe habet, näonahka, keha ja peanahka.
Peanaha hooldamiseks sobib ideaalselt losjoon, mis aitab ka võidelda kõõma ja liigse rasuga. Losjoon taastab ja tugevdab peanahka ning kingib nahale mugavustunde.

Nahka aitab toita ka Man’s Ritual kaks ühes dušigeel ja šampoon, mis on eriti mugav meestele, kes armastavad mitme otstarbelisi tooteid.

Näonaha eest aitab hoolitseda Man’s Ritual saastevastane ja turgutav näokreem, mis parandab naha elastsust ja võitleb naha kuivuse ja keskkonnateguritest põhjustatud kahjustustega.
Kreem kosutab ja hooldab külmast ning väsimusest kahjustatud nahka, kinkides sellele kohese värskus- ja mugavustunde.

Dear Beardi tootevalikust leiad ka efektiivseid viimistlustooted, mis annavad mehele hoolitsetud ja särava välimuse. Näiteks elastse toega soengugeel võimaldab kujundada erinevaid soenguid ja anda juustele lisatuge, paindlikust ja läiget. 
Pilkupüüdva habeme saavutamiseks on parim lahendus seda eelnevalt õigesti hooldada ja seejärel kasutada õigeid viimitlustooteid.
Dear Beard hambemepalsam pehmendab, taltsutab habet ja hoiab tõrksad karvad kontrolli all. Samuti valmistab palsam ette habeme viimistluseks.
Viimistluseks on parim abiline naturaalne tsitruselõhnaline habemeõli, mis taltsutab ka karmima habeme. Ajatute vuntside viimistluseks on sobivaim
Dear Beardi vuntsivaha, mis fikseerib ja annab tuge.Väikest taskusuuruses topsi on mehel mugav kaasas kanda ka põuetaskus.