AVASTA UUS LUMENE NORDIC BLOOM VITALITY

UUS LUMENE NORDIC BLOOM VITALITY tootesari kuivale ja küpsele nahale

*

Ostes I.L.U. e-poest Lumene Bloom Vitality tooteid, kasuta sooduskoodi „VITALITY“ ja saad uuelt sarjalt -15% allahindlust. Sooduskood kehtib 6. detsembrini!

Vananev nahk vajab loomuliku ilu säilitamiseks uut jõudu ja poputamist. Paljud soovivad vananeda loomulikult, kuid otsivad samas nahahooldustooteid, mis muudaksid vananeva naha loomulikul moel kumavaks ja kauniks.

Uus Lumene tootesari NORDIC BLOOM VITALITY on loodud kuiva ja küpse naha toitmiseks ning sellele elujõu andmiseks. Tooted on loodud just küpse naha jaoks ja toimivad sügavuti, aidates tugevamate vananemisilmingute vastu ning muutes naha pehmemaks ja elujõulisemaks. Valikus on kolm toodet: päevakreem Anti-Wrinkle & Revitalize Rich Day Cream, õliseerum Anti-Wrinkle & Revitalize Oil Serum ja ööpalsam Anti-Wrinkle & Revitalize Overnight Balm. Need toidavad küpset ja kuiva nahka, muutes selle siledaks ja nooruslikult säravaks.

 NORDIC BLOOM VITALITY sarja tooted sisaldavad ergutavat kombinatsiooni meie uuendusliku, looduslikult taimepõhise ja põhjamaistes marjades leiduva pre-retinoli kompleksiga. Sellel on retinooliga sarnane toime: õrn pre-retinoli kompleks vähendab nahal olevaid kortsukesi ja kurrukesi ning ühtlustab nahatooni ja -tekstuuri. Lisaks on tooted küllastatud ergastava põhjamaise põdrakanepi ja pohlaseemneõli ühendiga, vähendades ka tugevamaid vananemisilminguid.

Tootesari sobib veganitele ning toodetes on kuni 98% looduslikku päritolu koostisaineid. Arendatud ja valmistatud Espoos Soomes.

PUHKE ÕITSELE, IGAS VANUSES!